All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Production of Semihard Cheese and Quality Defects Occurence.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F01%3A93381_2" target="_blank" >RIV/16193296:_____/01:93381_2 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Výroba nízkodohřívaných sýrů a výskyt jakostních vad.

  • Original language description

    Eidamské sýry jsou často postiženy vadami - světlá zóna po obvodu bochníků, výskyt malých štěrbinek v podpovrchová vrstvě a především měkčí horní vrstvou bloků sýra. Intenzita těchto vad se mění během zrání sýrů.Výskyt těchto abnormalit a jejich intenzita je způsobena nesourodým složením bochníků sýra - hlavně rozložením sušiny a soliprosté sušiny. Dominující vliv na nehomogenní složení napříč blokem sýra je přisuzován solení sýrů v solné lázni při dvou teplotách (v teplé solné lázni a následujícím dosolením v chladné solné lázni).

  • Czech name

    Výroba nízkodohřívaných sýrů a výskyt jakostních vad.

  • Czech description

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/EP9338" target="_blank" >EP9338: Modernisation of Technological Processes of Production of Edam-type Cheese Using a Mathematical Model of Production in Relation with Occurence of Quality Defects of Ripened Cheese.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2001

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Mléko a sýry 2002

  • ISBN

    80-86238-21-0

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    97-101

  • Publisher name

    Česká společnost chemická, Odborná skupina pro potravinářskou a agrikulturní chemii, Novotného lávka 5, 116 68 Praha 1

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 23, 2002

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article