All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The possibilities to Influence the Ouality of Milk Products respecting to Liquid Milk Products with Long Keeping Quality

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F02%3A0041011" target="_blank" >RIV/16193296:_____/02:0041011 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Možnosti ovlivnění výsledné kvality mléčných výrobků se zaměřením na tekuté trvanlivé mléčné výrobky

  • Original language description

    Anotace : Tekuté trvanlivé výrobky, u kterých výrobce deklaruje minimální dobu trvanlivosti v měsících, představují pro výrobce problém, jak zajistit jejich kvalitu s vysokou mírou spolehlivosti. Proto již při výběru a ošetření suroviny i vlastní výrobějsou hledány možnosti zabezpečení stálé kvality produktu. Na základě poznatků řešitelského kolektivu byly vytypovány 3 čisté mlékařské kultury, jejichž základní požadovanou vlastností je jejich minimální růst a tím i minimální zvyšování kyselosti mléka nebo smetany v reálných podmínkách skladování surovin pro výrobu tekutých trvanlivých výrobků. Funkčnost použitých kultur a jejich pozitivní vliv na kvalitu finálního produktu byly prokázány laboratorními, modelovými i provozními zkouškami.

  • Czech name

    Možnosti ovlivnění výsledné kvality mléčných výrobků se zaměřením na tekuté trvanlivé mléčné výrobky

  • Czech description

Classification

  • Type

    A - Audiovisual production

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QE0041" target="_blank" >QE0041: The Possibilities to Influence the Quality of Milk Products respecting to Liquid Milk Products with Long Keeping Quality</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2002

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • ISBN

  • Place of publication

  • Publisher/client name

    Milcom

  • Version

  • Carrier ID