All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Modified milk material with increased protein and lactose for measurement control of infrared milk analyzers

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F12%3AMFMODI12" target="_blank" >RIV/16193296:_____/12:MFMODI12 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.lst" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.lst</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka

  • Original language description

    Technické řešení se týká nového modifikovaného mléčného materiálu použitelného pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka. Podstata modifikovaného mléčného materiálu spočívá v tom, že obsahuje přídavek hrubé mléčné bílkoviny do 1% hmotn. a/nebopřídavek laktózy do 1% hmotn. Výhodou těchto materiálů je možnost zajištění vyšší přesnosti při IR analýzách produktů s vysokým obsahem složek mléčné sušiny a dále minimalizace sezonních vlivů, které ovlivňují složení mléčné suroviny použité při výroběmléčných materiálů pro nastavení IR přístrojů

  • Czech name

    Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka

  • Czech description

    Technické řešení se týká nového modifikovaného mléčného materiálu použitelného pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka. Podstata modifikovaného mléčného materiálu spočívá v tom, že obsahuje přídavek hrubé mléčné bílkoviny do 1% hmotn. a/nebopřídavek laktózy do 1% hmotn. Výhodou těchto materiálů je možnost zajištění vyšší přesnosti při IR analýzách produktů s vysokým obsahem složek mléčné sušiny a dále minimalizace sezonních vlivů, které ovlivňují složení mléčné suroviny použité při výroběmléčných materiálů pro nastavení IR přístrojů

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B08072" target="_blank" >2B08072: New procedures of testing system in raw milk and milk products during technological treatment stages by the manufacturing and finishing process</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2012

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    23502

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    MILCOM a.s.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence