Modified milk material with increased protein and lactose for measurement control of infrared milk analyzers
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F16193296%3A_____%2F12%3AMFMODI12" target="_blank" >RIV/16193296:_____/12:MFMODI12 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.lst" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.lst</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka
Original language description
Technické řešení se týká nového modifikovaného mléčného materiálu použitelného pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka. Podstata modifikovaného mléčného materiálu spočívá v tom, že obsahuje přídavek hrubé mléčné bílkoviny do 1% hmotn. a/nebopřídavek laktózy do 1% hmotn. Výhodou těchto materiálů je možnost zajištění vyšší přesnosti při IR analýzách produktů s vysokým obsahem složek mléčné sušiny a dále minimalizace sezonních vlivů, které ovlivňují složení mléčné suroviny použité při výroběmléčných materiálů pro nastavení IR přístrojů
Czech name
Modifikovaný mléčný materiál s navýšením obsahem bílkovin a laktózy určený pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka
Czech description
Technické řešení se týká nového modifikovaného mléčného materiálu použitelného pro kontrolu měření infračervených analyzátorů mléka. Podstata modifikovaného mléčného materiálu spočívá v tom, že obsahuje přídavek hrubé mléčné bílkoviny do 1% hmotn. a/nebopřídavek laktózy do 1% hmotn. Výhodou těchto materiálů je možnost zajištění vyšší přesnosti při IR analýzách produktů s vysokým obsahem složek mléčné sušiny a dále minimalizace sezonních vlivů, které ovlivňují složení mléčné suroviny použité při výroběmléčných materiálů pro nastavení IR přístrojů
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B08072" target="_blank" >2B08072: New procedures of testing system in raw milk and milk products during technological treatment stages by the manufacturing and finishing process</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
23502
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
MILCOM a.s.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence