Effect of drought on fruit trees - workshop
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F20%3AN0000100" target="_blank" >RIV/25271121:_____/20:N0000100 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop na problematiku sucha u ovocných dřevin
Original language description
Byl uspořádán workshop, na kterém byly prezentovány výsledky a nové poznaty získané v rámci řešení projektu TJ02000066 - Výzkum laboratorní metody pro predikci tolerance ovocných plodin na sucho (2. veřejná soutěž programu na podporu aplikovaného výzkumu ZÉTA). V rámci workshopu byly, mimo představení projektu a prezentace dosavadních dosažených výsledků, prezentovány 3 další příspěvky: 1. Sucho z pohledu meteorologických dat na klimatologické stanici VŠÚO Holovousy s.r.o. (Ing. Jiří Sedlák, Ph.D., VŠÚO) 2. Vliv sucha na fyziologii rostlin (RNDr. Zuzana Kovalíková, Ph.D., PřF UHK) 3. Využití analytických metod ke stanovení míry vlivu sucha na rostliny (RNDr. Jakub Toman, Ph.D., PřF UHK) Z důvodu opatření v souvislosti s pandemií COVID-19 proběhl workshop formou webináře.
Czech name
Workshop na problematiku sucha u ovocných dřevin
Czech description
Byl uspořádán workshop, na kterém byly prezentovány výsledky a nové poznaty získané v rámci řešení projektu TJ02000066 - Výzkum laboratorní metody pro predikci tolerance ovocných plodin na sucho (2. veřejná soutěž programu na podporu aplikovaného výzkumu ZÉTA). V rámci workshopu byly, mimo představení projektu a prezentace dosavadních dosažených výsledků, prezentovány 3 další příspěvky: 1. Sucho z pohledu meteorologických dat na klimatologické stanici VŠÚO Holovousy s.r.o. (Ing. Jiří Sedlák, Ph.D., VŠÚO) 2. Vliv sucha na fyziologii rostlin (RNDr. Zuzana Kovalíková, Ph.D., PřF UHK) 3. Využití analytických metod ke stanovení míry vlivu sucha na rostliny (RNDr. Jakub Toman, Ph.D., PřF UHK) Z důvodu opatření v souvislosti s pandemií COVID-19 proběhl workshop formou webináře.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
10611 - Plant sciences, botany
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TJ02000066" target="_blank" >TJ02000066: Research of laboratory method for prediction of tolerance of fruit crops to drought</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
VŠUO Holovousy
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
30
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce