Propagation of almond (Prunus amygdalus) in in vitro culture
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25271121%3A_____%2F22%3AN0000028" target="_blank" >RIV/25271121:_____/22:N0000028 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Množení mandloně (Prunus amygdalus) v kultuře in vitro
Original language description
Cílem práce bylo nalezení vhodných podmínek kultivace explantátů mandloně (Prunus amygdalus). Ve fázi multiplikace byl nejlepší výsledek zaznamenán na živném médiu Murashige & Skoog s 6-benzylaminopurinem v koncentraci 2 mg/l, uspokojivé kořenění pak bylo pozorováno na modifikovaném polovičním médiu Murashige & Skoog s kyselinou 1-naftyloctovou v koncentraci 1 mg/l.
Czech name
Množení mandloně (Prunus amygdalus) v kultuře in vitro
Czech description
—
Classification
Type
J<sub>ost</sub> - Miscellaneous article in a specialist periodical
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Zahradnictví
ISSN
1213-7596
e-ISSN
—
Volume of the periodical
21
Issue of the periodical within the volume
12
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
2
Pages from-to
30-31
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—