Mixture for the production of gluten-free pastries
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25299077%3A_____%2F20%3AN0000003" target="_blank" >RIV/25299077:_____/20:N0000003 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Směs pro výrobu bezlepkového pečiva
Original language description
Technické řešení se týká směsi pro výrobu bezlepkového pečiva, která slouží pro přípravu pekárenských výrobků určených zejména pro lidi s onemocněním celiakie.
Czech name
Směs pro výrobu bezlepkového pečiva
Czech description
Technické řešení se týká směsi pro výrobu bezlepkového pečiva, která slouží pro přípravu pekárenských výrobků určených zejména pro lidi s onemocněním celiakie.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
—
OECD FORD branch
30308 - Nutrition, Dietetics
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TH03010019" target="_blank" >TH03010019: Development of gluten-free, nutrient-rich pastry employing new technological approaches and new raw materials and evaluating their putative healthy risk</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
C - Předmět řešení projektu podléhá obchodnímu tajemství (§ 504 Občanského zákoníku), ale název projektu, cíle projektu a u ukončeného nebo zastaveného projektu zhodnocení výsledku řešení projektu (údaje P03, P04, P15, P19, P29, PN8) dodané do CEP, jsou upraveny tak, aby byly zveřejnitelné.
Data specific for result type
Patent/design ID
34741
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Perník s.r.o.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
V - Výsledek je využíván vlastníkem