All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F16%3AN0000067" target="_blank" >RIV/25328859:_____/16:N0000067 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Chléb ANTIQUE

  • Original language description

    Hlavní složkou receptur Chleba a pečiva Antique je směs ANTIQUE, kterou tvoří ovesná a ječná celozrnná mouka a trhanka. Odrůdy ovsa a ječmene použité do směsi Antique jsou speciální vysoce nutričně hodnotné odrůdy s vysokým obsahem beta-glukanů. Beta-glukany jsou u každé odrůdy i sklizně kontrolovány, protože i klimatické podmínky a složení půdy ovlivňují jejich obsah v zrnu a poté v mouce a šrotu. Jejich obsah v chlebu a pečivu Antique může být bezpečně deklarován. Složení směsi ANTIQUE, ač pouze s tradičními složkami, dodává chlebu Antique moderní charakter požadovaný spotřebiteli: Výrazně křupavou a silně popraskanou kůrku, jemnou a šťavnatou střídu, která je dlouho vláčná.

  • Czech name

    Chléb ANTIQUE

  • Czech description

    Hlavní složkou receptur Chleba a pečiva Antique je směs ANTIQUE, kterou tvoří ovesná a ječná celozrnná mouka a trhanka. Odrůdy ovsa a ječmene použité do směsi Antique jsou speciální vysoce nutričně hodnotné odrůdy s vysokým obsahem beta-glukanů. Beta-glukany jsou u každé odrůdy i sklizně kontrolovány, protože i klimatické podmínky a složení půdy ovlivňují jejich obsah v zrnu a poté v mouce a šrotu. Jejich obsah v chlebu a pečivu Antique může být bezpečně deklarován. Složení směsi ANTIQUE, ač pouze s tradičními složkami, dodává chlebu Antique moderní charakter požadovaný spotřebiteli: Výrazně křupavou a silně popraskanou kůrku, jemnou a šťavnatou střídu, která je dlouho vláčná.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210257" target="_blank" >QJ1210257: Improvement of nutritional, dietetic and sensory properties of domestic, alternative and small-scale cereals and their mill products by technological processes with use of fermentative effect of lactic acid bacteria.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2016

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů