Quality of food wheat harvest 2023 in the Czech Republic.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F23%3AN0000045" target="_blank" >RIV/25328859:_____/23:N0000045 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Kvalita potravinářské pšenice sklizně 2023 v České republice
Original language description
Článek se zabývá výsledky sledování kvality potravinářské pšenice sklizené v roce 2023 v České republice. Celkem 490 vzorků pšenice bylo hodnoceno podle ČSN 46 1100-2. Kvalitu pšenice sklizně 2023 zásadně ovlivnilo deštivé počasí v první dekádě srpna. Celkově požadavky na jakost pekárenské pšenice splnilo ve čtyřech hodnocených parametrech (objemová hmotnost, číslo poklesu, obsah bílkovin, Zelenyho test) pro celou ČR 35 % hodnocených vzorků. Mlynářské noviny, 34, 2023, 3, 4-6. ISSN: 1214-6374
Czech name
Kvalita potravinářské pšenice sklizně 2023 v České republice
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů