Wheat from the 2023 harvest – food quality and mycotoxin contamination
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25328859%3A_____%2F23%3AN0000052" target="_blank" >RIV/25328859:_____/23:N0000052 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Pšenice ze sklizně 2023 - potravinářská kvalita a kontaminace mykotoxiny
Original language description
Prezentace informuje o výsledcích hodnocení kvality potravinářské pšenice ze sklizně 2023 na území České republiky. Zpracovatelská kvalita potravinářské pšenice (490 vzorků) byla hodnocena podle požadavků příslušných norem (ČSN 46 1100-2). Na vybraných vzorcích byl hodnocen výskyt limitovaných fuzáriových mykotoxinů v souladu s nařízením Komise (EU) č. 2023/915. Prezentace na Podzimním semináři VP Agro 5.12. 2023, Kravaře.
Czech name
Pšenice ze sklizně 2023 - potravinářská kvalita a kontaminace mykotoxiny
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40106 - Agronomy, plant breeding and plant protection; (Agricultural biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů