Proceedings application procedures: Wine - analysis, production technology, gastronomy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F14%3A%230000128" target="_blank" >RIV/25619161:_____/14:#0000128 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Original language description
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.] Víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. Kroužková vazba.
Czech name
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
Czech description
Sborník aplikačních postupů : víno - analýza, technologie výroby, gastronomie / tým autorů Vlastimil Fic ... [et al.] Víno - analýza, technologie výroby, gastronomie. Kroužková vazba.
Classification
Type
C - Chapter in a specialist book
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/WD-37-07-2" target="_blank" >WD-37-07-2: Research of domestic and incoming tourism in relationship reducing social-economical disparities.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Book/collection name
Sborník aplikačních postupů: víno - analýza, technologie výroby, gastronomie
ISBN
978-80-86380-71-1
Number of pages of the result
27
Pages from-to
95-121
Number of pages of the book
126
Publisher name
2 Theta
Place of publication
Český Těšín
UT code for WoS chapter
—