WHICH COMPONENTS OF WINE ARE PERCIEVED DIFFERENTLY WITH CHANGING SERVING TEMPERATURE?
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F15%3A%230000193" target="_blank" >RIV/25619161:_____/15:#0000193 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/25619161:_____/15:#0000267
Result on the web
<a href="http://www.vsh.cz//file.php?id=195" target="_blank" >http://www.vsh.cz//file.php?id=195</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
JAKÉ SLOŽKY VÍNA JSOU VNÍMÁNY ODLIŠNĚ PŘI ROZDÍLNÉ SERVÍROVACÍ TEPLOTĚ?
Original language description
Tento příspěvek se zabývá otázkou rozdílného vnímání jednotlivých složek vín, ke kterému dochází během jejich servírování při různých teplotách. Pomocí senzorického hodnocení v odborné komisi byly hodnoceny vzorky vín při 3 rozdílných teplotách. Po provedení analýzy získaných dat a následném vyhodnocení lze tvrdit, že servírovací teplota vín má vliv pouze na některé složky vína. Překvapivě se však liší míra změny vnímání jednotlivých složek u různých vín.
Czech name
JAKÉ SLOŽKY VÍNA JSOU VNÍMÁNY ODLIŠNĚ PŘI ROZDÍLNÉ SERVÍROVACÍ TEPLOTĚ?
Czech description
Tento příspěvek se zabývá otázkou rozdílného vnímání jednotlivých složek vín, ke kterému dochází během jejich servírování při různých teplotách. Pomocí senzorického hodnocení v odborné komisi byly hodnoceny vzorky vín při 3 rozdílných teplotách. Po provedení analýzy získaných dat a následném vyhodnocení lze tvrdit, že servírovací teplota vín má vliv pouze na některé složky vína. Překvapivě se však liší míra změny vnímání jednotlivých složek u různých vín.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
AE - Management, administration and clerical work
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání
ISBN
978-80-87411-70-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
14
Pages from-to
256-269
Publisher name
Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 1, 2015
Type of event by nationality
EUR - Evropská akce
UT code for WoS article
—