All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

WHICH COMPONENTS OF WINE ARE PERCIEVED DIFFERENTLY WITH CHANGING SERVING TEMPERATURE?

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F15%3A%230000193" target="_blank" >RIV/25619161:_____/15:#0000193 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/25619161:_____/15:#0000267

  • Result on the web

    <a href="http://www.vsh.cz//file.php?id=195" target="_blank" >http://www.vsh.cz//file.php?id=195</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    JAKÉ SLOŽKY VÍNA JSOU VNÍMÁNY ODLIŠNĚ PŘI ROZDÍLNÉ SERVÍROVACÍ TEPLOTĚ?

  • Original language description

    Tento příspěvek se zabývá otázkou rozdílného vnímání jednotlivých složek vín, ke kterému dochází během jejich servírování při různých teplotách. Pomocí senzorického hodnocení v odborné komisi byly hodnoceny vzorky vín při 3 rozdílných teplotách. Po provedení analýzy získaných dat a následném vyhodnocení lze tvrdit, že servírovací teplota vín má vliv pouze na některé složky vína. Překvapivě se však liší míra změny vnímání jednotlivých složek u různých vín.

  • Czech name

    JAKÉ SLOŽKY VÍNA JSOU VNÍMÁNY ODLIŠNĚ PŘI ROZDÍLNÉ SERVÍROVACÍ TEPLOTĚ?

  • Czech description

    Tento příspěvek se zabývá otázkou rozdílného vnímání jednotlivých složek vín, ke kterému dochází během jejich servírování při různých teplotách. Pomocí senzorického hodnocení v odborné komisi byly hodnoceny vzorky vín při 3 rozdílných teplotách. Po provedení analýzy získaných dat a následném vyhodnocení lze tvrdit, že servírovací teplota vín má vliv pouze na některé složky vína. Překvapivě se však liší míra změny vnímání jednotlivých složek u různých vín.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    AE - Management, administration and clerical work

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    N - Vyzkumna aktivita podporovana z neverejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2015

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Sborník recenzovaných příspěvků z mezinárodní vědecké konference Hotelnictví, turismus a vzdělávání

  • ISBN

    978-80-87411-70-4

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    14

  • Pages from-to

    256-269

  • Publisher name

    Vysoká škola hotelová v Praze 8, spol. s r.o.

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    Praha

  • Event date

    Jan 1, 2015

  • Type of event by nationality

    EUR - Evropská akce

  • UT code for WoS article