Traditional food in the Czech gastronomy
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F25619161%3A_____%2F21%3AN0000005" target="_blank" >RIV/25619161:_____/21:N0000005 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://www.kulinarnidedictvi.cz/post/workshop-tradi%C4%8Dn%C3%AD-pokrmy-v-%C4%8Desk%C3%A9-gastronomii" target="_blank" >https://www.kulinarnidedictvi.cz/post/workshop-tradi%C4%8Dn%C3%AD-pokrmy-v-%C4%8Desk%C3%A9-gastronomii</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Tradiční pokrmy v české gastronomii
Original language description
Odborný workshop Tradiční pokrmy v české gastronomii vytvořil prostor pro společnou diskusi akademických pracovníků a pracovníků z gastronomické praxe týkající se pojetí a výskytu tradiční kuchyně v české gastronomii. Workshop sestával z přednáškové a praktické části. V přednáškové části proběhly 4 klíčové přednášky, po kterých následovala společná diskuse. Během praktické části byly prezentovány vybrané české tradiční pokrmy, které mohly účastníci ochutnat a komentovat.
Czech name
Tradiční pokrmy v české gastronomii
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
60500 - Other Humanities and the Arts
Result continuities
Project
<a href="/en/project/DG18P02OVV067" target="_blank" >DG18P02OVV067: Culinary Heritage of the Czech Lands: Memory, Presentation and Education</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
27
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce