Influence of composition of fermentate to germination of winter wheat
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26296080%3A_____%2F19%3AN0000030" target="_blank" >RIV/26296080:_____/19:N0000030 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.vupt.cz" target="_blank" >http://www.vupt.cz</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv složení fermentátů na klíčivost pšenice seté
Original language description
V experimentu byl zjišťován vliv fermentátu, vzniklého suchou cestou fermentace, na klíčivost osiva pšenice seté. Pro fermentaci bylo použito devět směsí složených z různých vstupních materiálů zemědělské a průmyslové výroby. Po fermentaci byl udělán výluh a provedena zkouška klíčivosti. Bylo zjištěno, že žádný výluh neovlivnil klíčivost, ale ovlivnil rychlost klíčení.
Czech name
Vliv složení fermentátů na klíčivost pšenice seté
Czech description
V experimentu byl zjišťován vliv fermentátu, vzniklého suchou cestou fermentace, na klíčivost osiva pšenice seté. Pro fermentaci bylo použito devět směsí složených z různých vstupních materiálů zemědělské a průmyslové výroby. Po fermentaci byl udělán výluh a provedena zkouška klíčivosti. Bylo zjištěno, že žádný výluh neovlivnil klíčivost, ale ovlivnil rychlost klíčení.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40101 - Agriculture
Result continuities
Project
<a href="/en/project/TH03020064" target="_blank" >TH03020064: Aerobic - anaerobic mobile contained rotary bioreactor</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů