All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop DEN VÚM 2007

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3ADENVUM07" target="_blank" >RIV/26722861:_____/07:DENVUM07 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop DEN VÚM 2007

  • Original language description

    Témata workshopu: Novinky veterinární a potravinářské legislativy. Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Přístrojová technika FOSS a její využití v mlékárenském průmyslu Zajištění kvality výsledků při měření na přístrojích Milkoscan Vývoj nových typů mléčných výrobků Presentace Laktoflora Mlékařské kultury pro přímé zaočkování, Mikrobitesty, Živné půdy Aplikace bakterií mléčného kvašení produkujících bakteriociny v mléčných výrobcích Identifikace a charakterizace nových izolátů bakterií mléčného kvašení deponovaných ve sbírce Laktoflora. Fermentované mléčné nápoje z kozího mléka

  • Czech name

    Workshop DEN VÚM 2007

  • Czech description

    Témata workshopu: Novinky veterinární a potravinářské legislativy. Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Přístrojová technika FOSS a její využití v mlékárenském průmyslu Zajištění kvality výsledků při měření na přístrojích Milkoscan Vývoj nových typů mléčných výrobků Presentace Laktoflora Mlékařské kultury pro přímé zaočkování, Mikrobitesty, Živné půdy Aplikace bakterií mléčného kvašení produkujících bakteriociny v mléčných výrobcích Identifikace a charakterizace nových izolátů bakterií mléčného kvašení deponovaných ve sbírce Laktoflora. Fermentované mléčné nápoje z kozího mléka

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    42

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce