All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop DEN VÚM 2008

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ADENVUM08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:DENVUM08 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop DEN VÚM 2008

  • Original language description

    Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace ? divokých? kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka

  • Czech name

    Workshop DEN VÚM 2008

  • Czech description

    Témata workshopu: Současný stav a trendy produkce a spotřeby mléka ve světě a v ČR Nové mikrobiologické a chemické metody a funkční potraviny s probiotiky - Výsledky Výzkumného záměru MŠMT Vysoké počty somatických buněk v syrovém mléce, zhoršení jeho mikrobiální kvality a možnost zlepšení zpracovatelnosti při výrobě sýrů Výzkum nových typů funkčních potravin Vlastnosti ČMK při kultivaci v teplotním cyklu Presentace Laktoflora Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Aplikace ? divokých? kmenů bakterií mléčného kvašení pro nové mléčné výrobky Využití molekulárně biologických metod při získávání nových kmenů baktérií mléčného kvašení s probiotickými vlastnostmi Hodnocení fermentovaných nápojů z kozího mléka

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Hotel Krystal, Praha 6, José Martího 2

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    43

  • Foreign attendee count

    0

  • Type of event by attendee nationality

    CST - Celostátní akce