All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Workshop DEN VÚM 21.4.2010

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3ADENVUM10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:DENVUM10 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Workshop DEN VÚM 21.4.2010

  • Original language description

    Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství? Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody prohodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny ? nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora

  • Czech name

    Workshop DEN VÚM 21.4.2010

  • Czech description

    Témata workshopu: Mlékařství ČR OP: Komplexní vzdělávání lidských zdrojů v mlékařství? Aktivity České technologické platformy pro potraviny Výsledky Výzkumného záměru a dalších projektů MŠMT a výzkumných projektů MZe a MŠMT Nové instrumentální metody prohodnocení kvality mléka Mléčných funkční potraviny ? nové výrobky Hodnocení kvality mléka, a stanovování jeho složek - Výsledky mezilaboratorních testů Mlékařské kultury s novými vlastnostmi pro využití v kysaných mléčných výrobcích. Možnosti aplikace nových metod pro určování nových kmenů probiotických bakterií Charakterizace potencionálně probiotických bakterií rodu Lbc. lidského původu ze sbírky Laktoflora

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů