Workshop DEN VÚM 2009
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3ADENVUM09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:DENVUM09 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop DEN VÚM 2009
Original language description
Témata workshopu: Situace v produkci a spotřebě mléka ve světě a v ČR; Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi, výsledky Výzkumného záměru Biomléko Zajištění kvality výsledků měření IR analyzátorů Stanovení proteolytických mikroorganismů a jejich enzymů v mléce Mléčné funkční potraviny ? nové výrobky Produkce biogenních amínů v sýrech Identifikace a typizace bakterií významných v mlékárenském průmyslu pomocí amplifikačních metod Identifikace bakterií mléčného kvašení v mléčných výrobcích Využití kaseinmakropeptidu pro potraviny s vyšším zdravotním benefitem
Czech name
Workshop DEN VÚM 2009
Czech description
Témata workshopu: Situace v produkci a spotřebě mléka ve světě a v ČR; Aktivity VÚM ? výzkum a pomoc praxi, výsledky Výzkumného záměru Biomléko Zajištění kvality výsledků měření IR analyzátorů Stanovení proteolytických mikroorganismů a jejich enzymů v mléce Mléčné funkční potraviny ? nové výrobky Produkce biogenních amínů v sýrech Identifikace a typizace bakterií významných v mlékárenském průmyslu pomocí amplifikačních metod Identifikace bakterií mléčného kvašení v mléčných výrobcích Využití kaseinmakropeptidu pro potraviny s vyšším zdravotním benefitem
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů