All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Application of direct and indirect impedance method for studying a pure dairy culture and milk contaminated culture.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3AMLSY0107" target="_blank" >RIV/26722861:_____/07:MLSY0107 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.

  • Original language description

    Metody přímé impedanční mikrobiologie s využitím přístroje RABIT byly využity při studiu odolnosti kmenů Lactobacillus helveticus vůči teplotě v rozsahu 30 ? 50 °C. Metody nepřímé impedanční byly použity pro porovnání vlastností souborů kmenů Pseudomonasfluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis.. Dosažené a presentované výsledky potvrzují vhodnost použití přístroje RABIT i metod impedanční mikrobiologie pro studium vlastností jednotlivých kmenů mikroorganismů.

  • Czech name

    Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.

  • Czech description

    Metody přímé impedanční mikrobiologie s využitím přístroje RABIT byly využity při studiu odolnosti kmenů Lactobacillus helveticus vůči teplotě v rozsahu 30 ? 50 °C. Metody nepřímé impedanční byly použity pro porovnání vlastností souborů kmenů Pseudomonasfluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis.. Dosažené a presentované výsledky potvrzují vhodnost použití přístroje RABIT i metod impedanční mikrobiologie pro studium vlastností jednotlivých kmenů mikroorganismů.

Classification

  • Type

    D - Article in proceedings

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2007

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Article name in the collection

    Mléko a sýry 2007

  • ISBN

    978-80-7080-661-6

  • ISSN

  • e-ISSN

  • Number of pages

    5

  • Pages from-to

    59-63

  • Publisher name

    VŠCHT Praha

  • Place of publication

    Praha

  • Event location

    VŠCHT Praha

  • Event date

    Jan 1, 2007

  • Type of event by nationality

    CST - Celostátní akce

  • UT code for WoS article