Application of direct and indirect impedance method for studying a pure dairy culture and milk contaminated culture.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F07%3AMLSY0107" target="_blank" >RIV/26722861:_____/07:MLSY0107 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.
Original language description
Metody přímé impedanční mikrobiologie s využitím přístroje RABIT byly využity při studiu odolnosti kmenů Lactobacillus helveticus vůči teplotě v rozsahu 30 ? 50 °C. Metody nepřímé impedanční byly použity pro porovnání vlastností souborů kmenů Pseudomonasfluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis.. Dosažené a presentované výsledky potvrzují vhodnost použití přístroje RABIT i metod impedanční mikrobiologie pro studium vlastností jednotlivých kmenů mikroorganismů.
Czech name
Aplikace přímé a nepřímé impedanční metody při studiu vlastností ČMK a kontaminující mikroflóry mléka.
Czech description
Metody přímé impedanční mikrobiologie s využitím přístroje RABIT byly využity při studiu odolnosti kmenů Lactobacillus helveticus vůči teplotě v rozsahu 30 ? 50 °C. Metody nepřímé impedanční byly použity pro porovnání vlastností souborů kmenů Pseudomonasfluorescens, Bacillus cereus and Bacillus licheniformis.. Dosažené a presentované výsledky potvrzují vhodnost použití přístroje RABIT i metod impedanční mikrobiologie pro studium vlastností jednotlivých kmenů mikroorganismů.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Mléko a sýry 2007
ISBN
978-80-7080-661-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
5
Pages from-to
59-63
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
VŠCHT Praha
Event date
Jan 1, 2007
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—