All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Using of impedance methods in dairy praxis 2 : the determination of thermoresistant microorganisms in raw milk.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3A2IMPD106" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:2IMPD106 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce

  • Original language description

    Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth(TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce.

  • Czech name

    Využití impedančních metod v mlékárenské praxi 2 : Stanovení skupiny aerobních termoresistentních mikroorganismů v syrovém mléce

  • Czech description

    Počet termoresistentních aerobních mikroorganismů je důležité doplňkové kritérium např. pro hodnocení syrového mléka určeného pro výrobu sýrů či při hodnocení rizik v systémech (HACCP). Testovaná nepřímá impedanční metoda, s použitím Tryptone soya broth(TSB) s 1% sušeného mléka podle doporučení výrobce přístroje RABIT (DWS, UK), je vhodná pro studium vlastností jednotlivých čistých kmenů rodu Bacillus, ale není vhodná pro stanovení skupiny termoresistentních aerobních plynotvorných mikroorganismů v syrovém mléce.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    2008

  • Issue of the periodical within the volume

    106

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    3

  • Pages from-to

    22-24

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database