All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Fermented product with high content of protein

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ABILKOV08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:BILKOV08 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin

  • Original language description

    Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly.

  • Czech name

    Fermentovaný výrobek s vysokým obsahem bílkovin

  • Czech description

    Technické řešení užitného vzoru se týká fermentovaného výrobku obsahem bílkovin 6 až 16 % hmot. Bílkovinná složka je tvořena mléčnou bílkovinou, nebo ultrafiltrátem s přídavkem kaseinátu, nebo sladkou syrovátkou a přídavkem mléčných bílkovin, nebo alternativně sojovou bílkovinou s přídavkem mléčných bílkovin. Všechny, výše uvedené typy výrobků, obsahují probiotické bakterie v množství minimálně 102 v 1 g a jsou vhodně doplněny ovocnou nebo zeleninovou složkou, inulinem a sladidly.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    19015

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence