All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Protein concentrate from whey

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3ACASEIN08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:CASEIN08 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Bílkovinný koncentrát ze syrovátky

  • Original language description

    Technické řešení se týká bílkovinného koncentrátu izolovaného ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid. Běžně se kaseinomakropeoptid vyskytuje v procentně malém zastoupení. Bílkovinný koncentrát ze syrovátky, podle tohoto technického řešení obsahuje minimálně 30 % hmotnostních kaseinomakropeptidu z celkového množství bílkovin, dále obsahuje probiotické mikroorganismy, ochucovadla a umělá sladidla. Je vhodný k medicínským a dietetickým aplikacím, ale lze předpokládat i jeho využití pro zlepšení struktury potravin.

  • Czech name

    Bílkovinný koncentrát ze syrovátky

  • Czech description

    Technické řešení se týká bílkovinného koncentrátu izolovaného ze syrovátky po výrobě tepelně koagulovaných syrovátkových sýrů, který obsahuje biologicky aktivní kaseinomakropeptid. Běžně se kaseinomakropeoptid vyskytuje v procentně malém zastoupení. Bílkovinný koncentrát ze syrovátky, podle tohoto technického řešení obsahuje minimálně 30 % hmotnostních kaseinomakropeptidu z celkového množství bílkovin, dále obsahuje probiotické mikroorganismy, ochucovadla a umělá sladidla. Je vhodný k medicínským a dietetickým aplikacím, ale lze předpokládat i jeho využití pro zlepšení struktury potravin.

Classification

  • Type

    X - Unclassified

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)<br>V - Vyzkumna aktivita podporovana z jinych verejnych zdroju

Others

  • Publication year

    2008

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů