Fermented milk-beverage from heat treated goat milk with probiotic culture
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F08%3AKOZINA08" target="_blank" >RIV/26722861:_____/08:KOZINA08 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou
Original language description
Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou, podle tohoto technického řešení, je vhodným výživovým doplňkem pro osoby alergické na bílkoviny kravského mléka. Tento nápoj dojde uplatnění pro přípravu dietních jídelstudené kuchyně se zvýšeným zdravotním benefitem.
Czech name
Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou
Czech description
Mléčný fermentovaný nápoj z kozího tepelně ošetřeného mléka s probiotickou kulturou, podle tohoto technického řešení, je vhodným výživovým doplňkem pro osoby alergické na bílkoviny kravského mléka. Tento nápoj dojde uplatnění pro přípravu dietních jídelstudené kuchyně se zvýšeným zdravotním benefitem.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2008
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
19077
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence