Hypoalergenic bacterial culture for preparation of fermented functional foods
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3AHYPOAL09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:HYPOAL09 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027022:_____/09:00000033 RIV/16193296:_____/09:FMHYPO09
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin
Original language description
Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií.
Czech name
Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin
Czech description
Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
19556
Publisher
—
Publisher name
—
Place of publication
—
Publication country
—
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský,s.r.o.; MILCOM a.s.; Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence