All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Hypoalergenic bacterial culture for preparation of fermented functional foods

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F09%3AHYPOAL09" target="_blank" >RIV/26722861:_____/09:HYPOAL09 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/00027022:_____/09:00000033 RIV/16193296:_____/09:FMHYPO09

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin

  • Original language description

    Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií.

  • Czech name

    Hypoalergenní bakteriální kultura k přípravě fermentovaných funkčních potravin

  • Czech description

    Technické řešení se týká hypoalergenní kultury bakterií mléčného kysání vhodné k přípravě nebo výrobě nealkoholických fermentovaných funkčních potravin na bázi rostlinných surovin, jako např. fermentované nápoje, dezerty, dressingy, pomazánky, apod., které jsou vhodné pro pacienty a alergií na bílkoviny kravského mléka, s laktosovou intolerancí nebo s fenylketonurií.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B06047" target="_blank" >2B06047: Utilization of vegetable raw materials as an alternative of cow's milk at manufacturing of functional food-stuffs.</a><br>

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    19556

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský,s.r.o.; MILCOM a.s.; Výzkumný ústav potravinářský Praha v.v.i.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence