How to Ensure Suitable Fermentation in Silages and Rumen
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027014%3A_____%2F20%3AN0000176" target="_blank" >RIV/00027014:_____/20:N0000176 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/00027014:_____/20:N0000175
Result on the web
<a href="https://vuzv.cz/_privat/20170.pdf" target="_blank" >https://vuzv.cz/_privat/20170.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Jak zajistit vhodnou fermentaci v silážích a v bachoru dojnic
Original language description
Fermentace při silážování píce i fermentace hotové siláže v bachoru přežvýkavců jsou biochemické procesy, ovlivňované velkým množstvím faktorů, které jsou navíc vzájemně provázané. Oba procesy lze ovlivnit přídavkem různých aditiv, které podporují vhodnou fermentaci, potlačují rozvoj nepříznivých mikroorganismů nebo upravují prostředí, ve kterém fermentace probíhá. Oba procesy jsou v knize podrobně popsány. Oba procesy jsou podloženy i vlastním výzkumem autorů knihy.
Czech name
Jak zajistit vhodnou fermentaci v silážích a v bachoru dojnic
Czech description
Fermentace při silážování píce i fermentace hotové siláže v bachoru přežvýkavců jsou biochemické procesy, ovlivňované velkým množstvím faktorů, které jsou navíc vzájemně provázané. Oba procesy lze ovlivnit přídavkem různých aditiv, které podporují vhodnou fermentaci, potlačují rozvoj nepříznivých mikroorganismů nebo upravují prostředí, ve kterém fermentace probíhá. Oba procesy jsou v knize podrobně popsány. Oba procesy jsou podloženy i vlastním výzkumem autorů knihy.
Classification
Type
B - Specialist book
CEP classification
—
OECD FORD branch
40201 - Animal and dairy science; (Animal biotechnology to be 4.4)
Result continuities
Project
Result was created during the realization of more than one project. More information in the Projects tab.
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2020
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
ISBN
978-80-88351-14-6
Number of pages
78
Publisher name
Agrární komora České republiky
Place of publication
Praha
UT code for WoS book
—