All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Liquid probiotic preparation with bioactive calcium

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AFVAPNO10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:FVAPNO10 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Tekutý probiotický preparát s bioaktivním vápníkem

  • Original language description

    Technické řešení se týká tekutého probiotického preparátu na bázi mléka, syrovátky nebo sojového mléka, který obsahuje zvýšený obsah vápníku v organické formě. Současně preparát obsahuje bakterie mléčného kysání s probiotickými vlastnostmi. Vápník v organické formě je schopen lidský organismus lépe využít než v anorganické formě. Výrobky podle tohoto užitného vzoru obsahují 15 % hmot. doporučené denní dávky vápníku ve 100 ml a minimálně 106 Lbc. acidophillus v 1 ml výrobku.

  • Czech name

    Tekutý probiotický preparát s bioaktivním vápníkem

  • Czech description

    Technické řešení se týká tekutého probiotického preparátu na bázi mléka, syrovátky nebo sojového mléka, který obsahuje zvýšený obsah vápníku v organické formě. Současně preparát obsahuje bakterie mléčného kysání s probiotickými vlastnostmi. Vápník v organické formě je schopen lidský organismus lépe využít než v anorganické formě. Výrobky podle tohoto užitného vzoru obsahují 15 % hmot. doporučené denní dávky vápníku ve 100 ml a minimálně 106 Lbc. acidophillus v 1 ml výrobku.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91B274" target="_blank" >QI91B274: Research and developement of dairy synbiotic fermented products.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    20400

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský, s.r.o., MILCOM a.s.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence