All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Vegetables drink with added dried whey

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F10%3AFZELEN10" target="_blank" >RIV/26722861:_____/10:FZELEN10 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/00027022:_____/10:00000168 RIV/26722861:_____/10:ZFZELE10

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky

  • Original language description

    Technické řešení se týká zeleninového nápoje, do kterého byla přidána sušená syrovátka s cílem zvýšit nutriční hodnotu nápoje. Produkt má vyšší obsah bílkovin a minerálních látek v dobře stravitelné formě a také lepší senzorické vlastnosti. Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje až 95 % hmot. zeleninové šťávy, až 25 % sušené sladké syrovátky a zbytek je tvořen vodou. Výrobek může obsahovat i kultury bakterií mléčného kysání.

  • Czech name

    Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky

  • Czech description

    Technické řešení se týká zeleninového nápoje, do kterého byla přidána sušená syrovátka s cílem zvýšit nutriční hodnotu nápoje. Produkt má vyšší obsah bílkovin a minerálních látek v dobře stravitelné formě a také lepší senzorické vlastnosti. Zeleninový nápoj s přídavkem sušené syrovátky, podle tohoto užitného vzoru, obsahuje až 95 % hmot. zeleninové šťávy, až 25 % sušené sladké syrovátky a zbytek je tvořen vodou. Výrobek může obsahovat i kultury bakterií mléčného kysání.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QI91B089" target="_blank" >QI91B089: New methods and processing of agricultural raw material use for functional foods conception</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    20924

  • Publisher

  • Publisher name

  • Place of publication

  • Publication country

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Výzkumný ústav potravinářský v.v.i.

  • Method of use

    B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence