All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Dried flavouring cereal-fruit-vegetables component

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE42" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#NE42 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/16193296:_____/14:#NE42

  • Result on the web

    <a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027560.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027560.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Sušená ochucující obilno-ovocno-zeleninová složka

  • Original language description

    Navržena byla receptura sušené ochucující obilno-ovocno-zeleninové složky pro mlékárenské výrobky, cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat, nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Ochucující složka obsahuje produkty mlýnského zpracování obilovin nebo pseudoobilovin, ovoce, zeleninu, vodu, sůl, koření, syrovátku, koncentrát syrovátkových bílkovin, aroma, prebiotika, vitaminové nebo minerální preparáty.

  • Czech name

    Sušená ochucující obilno-ovocno-zeleninová složka

  • Czech description

    Navržena byla receptura sušené ochucující obilno-ovocno-zeleninové složky pro mlékárenské výrobky, cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat, nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Ochucující složka obsahuje produkty mlýnského zpracování obilovin nebo pseudoobilovin, ovoce, zeleninu, vodu, sůl, koření, syrovátku, koncentrát syrovátkových bílkovin, aroma, prebiotika, vitaminové nebo minerální preparáty.

Classification

  • Type

    F<sub>uzit</sub> - Utility model

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Patent/design ID

    27560

  • Publisher

    CZ001 -

  • Publisher name

    Industrial Property Office

  • Place of publication

    Prague

  • Publication country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Date of acceptance

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Zeelandia spol. s r.o., MILCOM a.s.

  • Method of use

    A - Výsledek využívá pouze poskytovatel

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence