Dried flavouring cereal-fruit component
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE41" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#NE41 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/16193296:_____/14:#NE41
Result on the web
<a href="http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027561.pdf" target="_blank" >http://spisy.upv.cz/UtilityModels/FullDocuments/FDUM0027/uv027561.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sušená ochucující obilno-ovocná složka
Original language description
Navržena byla receptura sušené ochucující obilno-ovocné složky pro mlékárenské výrobky, cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat, nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Ochucující složka obsahuje produkty mlýnského zpracování obilovin nebo pseudoobilovin, ovoce, vodu, sladidla, syrovátku, koncentrát syrovátkových bílkovin, koření, aromata, prebiotika a vitaminové nebo minerální preparáty.
Czech name
Sušená ochucující obilno-ovocná složka
Czech description
Navržena byla receptura sušené ochucující obilno-ovocné složky pro mlékárenské výrobky, cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buď příjemně křupat, nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Ochucující složka obsahuje produkty mlýnského zpracování obilovin nebo pseudoobilovin, ovoce, vodu, sladidla, syrovátku, koncentrát syrovátkových bílkovin, koření, aromata, prebiotika a vitaminové nebo minerální preparáty.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
27561
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o., Zeelandia spol. s r.o., MILCOM a.s.
Method of use
A - Výsledek využívá pouze poskytovatel
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence