All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Manufacturing technology of dried flavouring cereal-fruit/cereal-fruit-vegetables component

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE44" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#NE44 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky

  • Original language description

    Navržena a ověřena byla technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky pro mlékárenské výrobky , cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buďpříjemně křupat nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Principem technologie je sušení a následná dezintegrace.

  • Czech name

    Technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky

  • Czech description

    Navržena a ověřena byla technologie výroby sušené ochucující obilno-ovocné/obilno-ovocno-zeleninové složky pro mlékárenské výrobky , cereální výrobky, instantní potraviny a další. Tuto ochucující složku je možné použít k ochucení výrobků tak, že bude buďpříjemně křupat nebo výrobek zahustí a zlepší vazbu vody v potravině. Principem technologie je sušení a následná dezintegrace.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1210302" target="_blank" >QJ1210302: Technological processes and composition of dairy products enabling extension of shelf-life, enhancing of safety or enhancing of nutrition and health benefits by means of bioactive compounds naturally occurring in foods</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    Sušená ochucující složka

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    Druhým vlastníkem je Zeelandia spol. s r.o., IČO:00510866. Ochuc. složky dle užit. vzorů 27560 a 27561. Celé know-how využíváno dle Licenční smlouvy z 16. 12. 2014 s MILCOM a.s., IČ 16193296, Ke Dvoru 12a, 160 00 Praha 6, kontaktní osoba Ing. H. Junová (tel.: 720 130 933).

  • Economical parameters

    Produkce v roce 2015 odhad 400 kg, v letech 2016 - 2019 nárůst produkce až k průměrné hodnotě odhadem 3 tuny ročně, průměrná hodnota produkce odhadem 270 000 Kč ročně. Očekávaný zisk za období 5 let od zahájení výroby je 1 350 000 Kč.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page