Dairy spread or dressing with enhanced relative proportion of whey proteins
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F12%3AZFSPRE12" target="_blank" >RIV/26722861:_____/12:ZFSPRE12 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1871898&lan=cs" target="_blank" >http://isdv.upv.cz/portal/pls/portal/portlets.pts.det?xprim=1871898&lan=cs</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Mléčná pomazánka nebo dressing se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin
Original language description
Technické řešení se týká složení mléčných pomazánek nebo dressingů se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin vztaženým k obsahu kaseinů. Syrovátkové bílkoviny jsou vhodnou součástí výživy zejména starších osob, diabetiků, rekonvalescentů,sportovců a osob usilujících o redukci nadváhy, a to díky svým regeneračním účinkům, stimulaci nárůstu svalové hmoty a regulaci hladiny inzulínu v krvi.
Czech name
Mléčná pomazánka nebo dressing se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin
Czech description
Technické řešení se týká složení mléčných pomazánek nebo dressingů se zvýšeným relativním zastoupením syrovátkových bílkovin vztaženým k obsahu kaseinů. Syrovátkové bílkoviny jsou vhodnou součástí výživy zejména starších osob, diabetiků, rekonvalescentů,sportovců a osob usilujících o redukci nadváhy, a to díky svým regeneračním účinkům, stimulaci nárůstu svalové hmoty a regulaci hladiny inzulínu v krvi.
Classification
Type
F<sub>uzit</sub> - Utility model
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QI101B090" target="_blank" >QI101B090: New processes of production of functional cereal and dairy foods and functional beverages with content of bioactive ingredients from selected vegetable and animal agricultural commodities and with probiotics and procedures for their quality estimation.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2012
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Patent/design ID
24633
Publisher
CZ001 -
Publisher name
Industrial Property Office
Place of publication
Prague
Publication country
CZ - CZECH REPUBLIC
Date of acceptance
—
Owner name
Výukumný ústav mlékárenský s.r.o.
Method of use
B - Výsledek je využíván orgány státní nebo veřejné správy
Usage type
P - Využití výsledku jiným subjektem je v některých případech možné bez nabytí licence