Probiotic fresh cheeses and yogurts from combination of goat, ovine and bovine milk containing prebiotics and WPC
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23LI67" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#LI67 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2014/143_xiii-xvii_.pdf" target="_blank" >http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2014/143_xiii-xvii_.pdf</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC
Original language description
Hlavním cílem této práce byla výroba čerstvých sýrů a jogurtů z kombinace kozího, ovčího a kravského mléka s obsahem probiotických mikroorganismů, prebiotik a koncentrátu syrovátkových bílkovin (WPC). Testované jogurty a čerstvé sýry byly hodnoceny na základě obsahu mikroorganismů, jejich životaschopnosti po 21 dnech skladování a také dle senzorického hodnocení. Jogurty z kravského a ovčího mléka s obsahem prebiotika byly hodnoceny nejlépe na základě všech sledovaných parametrů.
Czech name
Probiotické čerstvé sýry a jogurty s obsahem kozího, ovčího a kravského mléka s přídavkem prebiotika a WPC
Czech description
Hlavním cílem této práce byla výroba čerstvých sýrů a jogurtů z kombinace kozího, ovčího a kravského mléka s obsahem probiotických mikroorganismů, prebiotik a koncentrátu syrovátkových bílkovin (WPC). Testované jogurty a čerstvé sýry byly hodnoceny na základě obsahu mikroorganismů, jejich životaschopnosti po 21 dnech skladování a také dle senzorického hodnocení. Jogurty z kravského a ovčího mléka s obsahem prebiotika byly hodnoceny nejlépe na základě všech sledovaných parametrů.
Classification
Type
J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1210376" target="_blank" >QJ1210376: Colostrum as a source of new primary products in food and food supplements characterized by improved dietary properties and high content of natural biologically active substances.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2014
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Name of the periodical
Mlékařské listy- Zpravodaj
ISSN
1212-950X
e-ISSN
—
Volume of the periodical
25
Issue of the periodical within the volume
143
Country of publishing house
CZ - CZECH REPUBLIC
Number of pages
5
Pages from-to
"xiii"-"xvii"
UT code for WoS article
—
EID of the result in the Scopus database
—