Cheese processing - theory and practise II.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60076658%3A12220%2F11%3A43882246" target="_blank" >RIV/60076658:12220/11:43882246 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Výroba sýrů - teorie a praxe II.
Original language description
Workshop zaměřený na kvalitu mléka pro výrobu sýrů a základní technologické operace při jejich výrobě. Součástí workshopu byla praktická část výroby čerstvých sýrů a exkurze na farmě.
Czech name
Výroba sýrů - teorie a praxe II.
Czech description
Workshop zaměřený na kvalitu mléka pro výrobu sýrů a základní technologické operace při jejich výrobě. Součástí workshopu byla praktická část výroby čerstvých sýrů a exkurze na farmě.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
O - Projekt operacniho programu
Others
Publication year
2011
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
České Budějovice
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
16
Foreign attendee count
0
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce