All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Influence of low temperature on the growth and proteolysis of microorganisms isolated from raw milk

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23NE35" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#NE35 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2014/146_x-xiii.pdf" target="_blank" >http://www.mlekarskelisty.cz/upload/soubory/pdf/2014/146_x-xiii.pdf</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Vliv chladírenských teplot na růst a proteolytickou činnost mikroorganismů syrového mléka

  • Original language description

    V této studii byl sledován vliv nízkých teplot skladování na růst mikroorganismů a následně vliv tohot skladování na kvalitu trvanlivého mléka. U vzorků byl sledován celkový počet mikroorganismů a ve druhé fázi i obsah primárních aminoskupin. Pro nízký počet testovaných mikroorganismů a z hlediska proteolýzy je nejlepší teplota skladování do 4 °C společně s dobou skladování 1 den. Naopak nejhorší teplotou je teplota nad 10 °C, při které celkové počty mikroorganismů v průběhu skladování rostou.

  • Czech name

    Vliv chladírenských teplot na růst a proteolytickou činnost mikroorganismů syrového mléka

  • Czech description

    V této studii byl sledován vliv nízkých teplot skladování na růst mikroorganismů a následně vliv tohot skladování na kvalitu trvanlivého mléka. U vzorků byl sledován celkový počet mikroorganismů a ve druhé fázi i obsah primárních aminoskupin. Pro nízký počet testovaných mikroorganismů a z hlediska proteolýzy je nejlepší teplota skladování do 4 °C společně s dobou skladování 1 den. Naopak nejhorší teplotou je teplota nad 10 °C, při které celkové počty mikroorganismů v průběhu skladování rostou.

Classification

  • Type

    J<sub>x</sub> - Unclassified - Peer-reviewed scientific article (Jimp, Jsc and Jost)

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Determination of parameters for legislative assessing of the quality and safety of raw milk from cows, sheep and goats</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Name of the periodical

    Mlékařské listy - Zpravodaj

  • ISSN

    1212-950X

  • e-ISSN

  • Volume of the periodical

    25

  • Issue of the periodical within the volume

    146

  • Country of publishing house

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Number of pages

    4

  • Pages from-to

    10-13

  • UT code for WoS article

  • EID of the result in the Scopus database