All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technology of fermented milk drink production with bifidobacteria and Lbc. acidophilus in robotic mini dairy with Milkbar

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F14%3A%23SA72" target="_blank" >RIV/26722861:_____/14:#SA72 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby fermentovaného mléčného nápoje s bifidobakteriemi a Lbc. acidophilus pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem

  • Original language description

    Byla vyvinuta technologie výroby funkční synbiotické potraviny pro aplikaci ve výrobě v minimlékárně s robotizovanou plnící, balící a prodejní linkou v modulárním kontejnerovém systému. Technologie výroby fermentovaného nápoje spočívá ve fortifikaci mléčného základu o prebiotikum a probiotické mikroorganismy bifidobakterie a Lbc. acidophilus tak, aby nastavením technologických parametrů mohla proběhnout autimatizovaná výroba s vysokými KTJ/ml prospěšné mikroflóry ve finálním výrobku a konzistencí pro robotické výdejové místo.

  • Czech name

    Technologie výroby fermentovaného mléčného nápoje s bifidobakteriemi a Lbc. acidophilus pro robotickou minimlékárnu s Milkbarem

  • Czech description

    Byla vyvinuta technologie výroby funkční synbiotické potraviny pro aplikaci ve výrobě v minimlékárně s robotizovanou plnící, balící a prodejní linkou v modulárním kontejnerovém systému. Technologie výroby fermentovaného nápoje spočívá ve fortifikaci mléčného základu o prebiotikum a probiotické mikroorganismy bifidobakterie a Lbc. acidophilus tak, aby nastavením technologických parametrů mohla proběhnout autimatizovaná výroba s vysokými KTJ/ml prospěšné mikroflóry ve finálním výrobku a konzistencí pro robotické výdejové místo.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/TA02011293" target="_blank" >TA02011293: The Development of a container robotic mini milk dairy with a store, and research and development of original functional milk products with benefits for human health.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2014

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    Mléčný nápoj - Milkbar

  • Numerical identification

  • Technical parameters

    realizováno v Robotické minimlékárně s Milkbarem, Fabric Constructions s.r.o., IČO 26865165, licenční smlouva uzavřena 19. 11. 2014

  • Economical parameters

    předpokládá se roční obrat 900 000 Kč v jedné mlékárně

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    26722861

  • Owner name

    Výzkumný ústav mlékárenský s.r.o.,

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    Z - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje v některých případech licenční poplatek

  • Web page