Technology of beer production with addition of roots obtained from Astragalus membranaceus plant
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F19%3A00005841" target="_blank" >RIV/00027006:_____/19:00005841 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Technologie výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů Astragalus membranaceus
Original language description
Ověřená technologie je výsledkem práce projektu NAZV č. QK1910103. V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů rostliny Astragalus membranaceus a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve VÚRV, v.v.i. zajišťuje masovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá v jeho výrobci piva.
Czech name
Technologie výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů Astragalus membranaceus
Czech description
Ověřená technologie je výsledkem práce projektu NAZV č. QK1910103. V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů rostliny Astragalus membranaceus a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve VÚRV, v.v.i. zajišťuje masovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá v jeho výrobci piva.
Classification
Type
Z<sub>tech</sub> - Verified technology
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910103" target="_blank" >QK1910103: Czech Herbs for New Foods Promoting Population Health</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
VURV-OT-04/2019
Numerical identification
19RP02
Technical parameters
V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů rostliny Astragalus membranaceus a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu.
Economical parameters
Nápoje lze vyrábět průmyslově a mohou vykazovat po konzumaci pozitivní vliv na imunitní systém lidí, preventivně proti infekcím, hypertenzi, a zejména chrání proti oxidačnímu poškození buněk.
Application category by cost
—
Owner IČO
00027006
Owner name
Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
Owner country
CZ - CZECH REPUBLIC
Usage type
A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence
Licence fee requirement
N - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje licenční poplatek
Web page
—