All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Technology of beer production with addition of roots obtained from Astragalus membranaceus plant

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F00027006%3A_____%2F19%3A00005841" target="_blank" >RIV/00027006:_____/19:00005841 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Technologie výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů Astragalus membranaceus

  • Original language description

    Ověřená technologie je výsledkem práce projektu NAZV č. QK1910103. V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů rostliny Astragalus membranaceus a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve VÚRV, v.v.i. zajišťuje masovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá v jeho výrobci piva.

  • Czech name

    Technologie výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů Astragalus membranaceus

  • Czech description

    Ověřená technologie je výsledkem práce projektu NAZV č. QK1910103. V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů rostliny Astragalus membranaceus a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu. Ověřená technologie vyvinutá ve VÚRV, v.v.i. zajišťuje masovou produkci požadovaného produktu. Cílové využití produktu spočívá v jeho výrobci piva.

Classification

  • Type

    Z<sub>tech</sub> - Verified technology

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910103" target="_blank" >QK1910103: Czech Herbs for New Foods Promoting Population Health</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2019

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    VURV-OT-04/2019

  • Numerical identification

    19RP02

  • Technical parameters

    V technologii je popsán nový výrobní postup, který umožňuje technologii výroby piva s přídavkem extraktu z kořenů rostliny Astragalus membranaceus a popisuje jednotlivé výrobní kroky a originální recepturu k výrobě produktu.

  • Economical parameters

    Nápoje lze vyrábět průmyslově a mohou vykazovat po konzumaci pozitivní vliv na imunitní systém lidí, preventivně proti infekcím, hypertenzi, a zejména chrání proti oxidačnímu poškození buněk.

  • Application category by cost

  • Owner IČO

    00027006

  • Owner name

    Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.

  • Owner country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Usage type

    A - K využití výsledku jiným subjektem je vždy nutné nabytí licence

  • Licence fee requirement

    N - Poskytovatel licence na výsledek nepožaduje licenční poplatek

  • Web page