Monitoring of milk protein content
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F15%3A%23KL07" target="_blank" >RIV/26722861:_____/15:#KL07 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování obsahu mléčných bílkovin
Original language description
Cílem práce bylo stanovení mléčných bílkovin (syrovátkové bílkoviny, kaseiny) v syrovém, pasterovaném a UHT mléce. Stanovení bílkovin bylo po vysrážení kaseinů kyselinou octovou provedeno metodou iontově párové kapalinové chromatografie s reverzní fází (IP RP-HPLC) a PDA detekcí při vlnové délce 205 nm. Vyhodnocení bylo provedeno metodou kalibrační přímky.
Czech name
Sledování obsahu mléčných bílkovin
Czech description
Cílem práce bylo stanovení mléčných bílkovin (syrovátkové bílkoviny, kaseiny) v syrovém, pasterovaném a UHT mléce. Stanovení bílkovin bylo po vysrážení kaseinů kyselinou octovou provedeno metodou iontově párové kapalinové chromatografie s reverzní fází (IP RP-HPLC) a PDA detekcí při vlnové délce 205 nm. Vyhodnocení bylo provedeno metodou kalibrační přímky.
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
ED - Physiology
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1230044" target="_blank" >QJ1230044: Determination of parameters for legislative assessing of the quality and safety of raw milk from cows, sheep and goats</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2015
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů