Well-ordering of Workshop New knolidges in application membrain processis in food industry, October, 2017, Chamber of Food industry CZ in Prague
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000065" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000065 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/28676092:_____/17:N0000023
Result on the web
<a href="http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-mempropo-2017-ukazal-vysledky-projektu-kusmem-0" target="_blank" >http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-mempropo-2017-ukazal-vysledky-projektu-kusmem-0</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Uspořádání Worshopu Nové poznatky v uplatnění membránových procesů v potravinářství, říjen 2017, Potravinářská komora ČR v Praze.
Original language description
Seznámení účastníků projektu KUSmem a jiných zájemců s principy membránových procesů a jejich možným využitím v potravinářském průmyslu, především v mlékárenských a pekárenských výrobních podnicích. Řešení projektu rozděleno na 3 dílčí cíle: 1. Návrh technologie a sestavení receptury antifungálního přípravku pro pekárenství s využitím mikrofiltrace. 2. Návrh technologie elektrodialýzy pro zpracování syrovátky z výroby sýrů a tvarohů. 3. Využití ultrafiltrace k získání koncentrátů syrovátkoivých bílkovin nebo všech bílkovin mléka a jejich použití v recepturách funkčních potravin.
Czech name
Uspořádání Worshopu Nové poznatky v uplatnění membránových procesů v potravinářství, říjen 2017, Potravinářská komora ČR v Praze.
Czech description
Seznámení účastníků projektu KUSmem a jiných zájemců s principy membránových procesů a jejich možným využitím v potravinářském průmyslu, především v mlékárenských a pekárenských výrobních podnicích. Řešení projektu rozděleno na 3 dílčí cíle: 1. Návrh technologie a sestavení receptury antifungálního přípravku pro pekárenství s využitím mikrofiltrace. 2. Návrh technologie elektrodialýzy pro zpracování syrovátky z výroby sýrů a tvarohů. 3. Využití ultrafiltrace k získání koncentrátů syrovátkoivých bílkovin nebo všech bílkovin mléka a jejich použití v recepturách funkčních potravin.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
21101 - Food and beverages
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2017
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Praha
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
25
Foreign attendee count
3
Type of event by attendee nationality
EUR - Evropská akce