All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Well-ordering of Workshop New knolidges in application membrain processis in food industry, October, 2017, Chamber of Food industry CZ in Prague

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F17%3AN0000065" target="_blank" >RIV/26722861:_____/17:N0000065 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/28676092:_____/17:N0000023

  • Result on the web

    <a href="http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-mempropo-2017-ukazal-vysledky-projektu-kusmem-0" target="_blank" >http://www.czemp.cz/cs/aktuality/seminar-mempropo-2017-ukazal-vysledky-projektu-kusmem-0</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Uspořádání Worshopu Nové poznatky v uplatnění membránových procesů v potravinářství, říjen 2017, Potravinářská komora ČR v Praze.

  • Original language description

    Seznámení účastníků projektu KUSmem a jiných zájemců s principy membránových procesů a jejich možným využitím v potravinářském průmyslu, především v mlékárenských a pekárenských výrobních podnicích. Řešení projektu rozděleno na 3 dílčí cíle: 1. Návrh technologie a sestavení receptury antifungálního přípravku pro pekárenství s využitím mikrofiltrace. 2. Návrh technologie elektrodialýzy pro zpracování syrovátky z výroby sýrů a tvarohů. 3. Využití ultrafiltrace k získání koncentrátů syrovátkoivých bílkovin nebo všech bílkovin mléka a jejich použití v recepturách funkčních potravin.

  • Czech name

    Uspořádání Worshopu Nové poznatky v uplatnění membránových procesů v potravinářství, říjen 2017, Potravinářská komora ČR v Praze.

  • Czech description

    Seznámení účastníků projektu KUSmem a jiných zájemců s principy membránových procesů a jejich možným využitím v potravinářském průmyslu, především v mlékárenských a pekárenských výrobních podnicích. Řešení projektu rozděleno na 3 dílčí cíle: 1. Návrh technologie a sestavení receptury antifungálního přípravku pro pekárenství s využitím mikrofiltrace. 2. Návrh technologie elektrodialýzy pro zpracování syrovátky z výroby sýrů a tvarohů. 3. Využití ultrafiltrace k získání koncentrátů syrovátkoivých bílkovin nebo všech bílkovin mléka a jejich použití v recepturách funkčních potravin.

Classification

  • Type

    W - Workshop organization

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    21101 - Food and beverages

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QJ1510341" target="_blank" >QJ1510341: New technologies and new food products with membrane processes</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2017

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Event location

    Praha

  • Event country

    CZ - CZECH REPUBLIC

  • Event starting date

  • Event ending date

  • Total number of attendees

    25

  • Foreign attendee count

    3

  • Type of event by attendee nationality

    EUR - Evropská akce