Workshop for workers in dairy laboratories
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F19%3AN0000033" target="_blank" >RIV/26722861:_____/19:N0000033 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop pro pracovníky v mlékárenských laboratořích
Original language description
Byl uspořádán workshop o analytických metodách v mlékárenské laboratoři. Obsahem workshopu bylo: - Správná laboratorní praxe; - Butyrometrické stanovení obsahu tuku v mléce, smetaně a sýrech; - Stanovení sušiny gravimetricky pro mléko a sýry.
Czech name
Workshop pro pracovníky v mlékárenských laboratořích
Czech description
Byl uspořádán workshop o analytických metodách v mlékárenské laboratoři. Obsahem workshopu bylo: - Správná laboratorní praxe; - Butyrometrické stanovení obsahu tuku v mléce, smetaně a sýrech; - Stanovení sušiny gravimetricky pro mléko a sýry.
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
—
Continuities
I - Institucionalni podpora na dlouhodoby koncepcni rozvoj vyzkumne organizace
Others
Publication year
2019
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
Savencia Fromage & Dairy Czech, Přibyslav
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
3
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce