Monitoring of milk acidity changes during goat cheesemaking
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20797" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20797 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování změn kyselosti mléka během výroby kozích sýrů
Original language description
Změny kyselosti kozího mléka při výrobě sýrů byly sledovány v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena metodou podle Soxhlet-Henkela. Byly analyzovány též vzorky sýrů a syrovátky. Vyšší kyselost mléka ovlivnila proces výroby sýrů: zkrácení doby koagulace mléka a zvýšení kyselosti finálního produktu. Získaná data ukazují na vliv kyselosti mléka na kvalitu finálního produktu.
Czech name
Sledování změn kyselosti mléka během výroby kozích sýrů
Czech description
Změny kyselosti kozího mléka při výrobě sýrů byly sledovány v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena metodou podle Soxhlet-Henkela. Byly analyzovány též vzorky sýrů a syrovátky. Vyšší kyselost mléka ovlivnila proces výroby sýrů: zkrácení doby koagulace mléka a zvýšení kyselosti finálního produktu. Získaná data ukazují na vliv kyselosti mléka na kvalitu finálního produktu.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry
ISBN
978-80-7080-661-6
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
131-133
Publisher name
VŠCHT Praha
Place of publication
Praha
Event location
Praha
Event date
Jan 24, 2007
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—