The effect of goat milk acidity to the cheese quality
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F07%3A20457" target="_blank" >RIV/60460709:41210/07:20457 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů
Original language description
Kyselost kozího mléka byla sledována v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena Soxhlet-Henkelovou metodou. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla stanovena jejich kyselost. Průměrná titrační kyselost mléka po nadojení byla 6,55 SH. Vyšší kyselost mléka měla vliv na výrobu sýrů: čas koagulace byl kratší a kyselost finálního výrobku byla vyšší.
Czech name
Vliv kyselosti kozího mléka na kvalitu sýrů
Czech description
Kyselost kozího mléka byla sledována v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena Soxhlet-Henkelovou metodou. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla stanovena jejich kyselost. Průměrná titrační kyselost mléka po nadojení byla 6,55 SH. Vyšší kyselost mléka měla vliv na výrobu sýrů: čas koagulace byl kratší a kyselost finálního výrobku byla vyšší.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2007
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie Bezpečnosť a kontrola potravín, II. diel.
ISBN
978-80-8069-861-4
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
3
Pages from-to
285-287
Publisher name
SPU v Nitře
Place of publication
Nitra
Event location
Nitra
Event date
Mar 28, 2007
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—