Monitoring of acidity changes during goat cheesemaking
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F60460709%3A41210%2F06%3A17620" target="_blank" >RIV/60460709:41210/06:17620 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Sledování změn kyselosti při výrobě kozího sýra
Original language description
Kyselost mléka byla monitorována při výrobě sýra v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena metodou podle Soxhlet-Henkela. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla jejich kyselost stanovena dvěma metodami.
Czech name
Sledování změn kyselosti při výrobě kozího sýra
Czech description
Kyselost mléka byla monitorována při výrobě sýra v různých stádiích laktace. Titrační kyselost byla stanovena metodou podle Soxhlet-Henkela. Kozí sýry byly zmrazeny a převezeny do laboratoře, kde byla jejich kyselost stanovena dvěma metodami.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2006
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Den mléka 2006
ISBN
80-213-1498-2
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
6
Pages from-to
121-126
Publisher name
ČZU v Praze, KSZ, KKZP
Place of publication
Praha
Event location
ČZU v Praze
Event date
May 22, 2006
Type of event by nationality
WRD - Celosvětová akce
UT code for WoS article
—