All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Enlargement of the gene pool of lactic acid bacteria and yeast for application in the dairy and bakery industry

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000075" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000075 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=" target="_blank" >https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu

  • Original language description

    QK1910024 Kavková M., Dráb V., Dlouhá Z., Cihlář J., Bazalová O., Bár L., (2021). Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu. Specifikace: Tuzemský genofond mikroorganismů byl rozšířen o 18 kmenů bakterií a 1 kmen kvasinky. Tyto kmeny jsou vedeny pod sbírkovými čísly CCDM 3032-3049 a 3305. Odkaz: https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=

  • Czech name

    Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu

  • Czech description

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Utilization of enzyme and probiotics potential of micro-organisms to develop new and improve the quality and durability of existing dairy and bakery products.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2021

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů