Enlargement of the gene pool of lactic acid bacteria and yeast for application in the dairy and bakery industry
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000075" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000075 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=" target="_blank" >https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu
Original language description
QK1910024 Kavková M., Dráb V., Dlouhá Z., Cihlář J., Bazalová O., Bár L., (2021). Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu. Specifikace: Tuzemský genofond mikroorganismů byl rozšířen o 18 kmenů bakterií a 1 kmen kvasinky. Tyto kmeny jsou vedeny pod sbírkovými čísly CCDM 3032-3049 a 3305. Odkaz: https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3032&p2=&p3=&p4=&p5=
Czech name
Rozšíření tuzemského genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek pro použití v mlékárenském a pekárenském průmyslu
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Utilization of enzyme and probiotics potential of micro-organisms to develop new and improve the quality and durability of existing dairy and bakery products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů