Establishment of a sourdough collection of microorganisms
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F21%3AN0000074" target="_blank" >RIV/26722861:_____/21:N0000074 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3000&p2=&p3=&p4=&p5=" target="_blank" >https://ccdm.cz/?dtb=ccdm-bakterie&p1=3000&p2=&p3=&p4=&p5=</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Založení kvasové sbírky mikroorganismů
Original language description
Založení kvasové sbírky mikroorganismů. V rámci sbírky CCDM byla vytvořena specifická kolekce kmenů zahrnující tuzemský genofond bakterií a kvasinek izolovaných z kvásků. Kolekce obsahuje 50 kmenů bakterií a 6 kmenů kvasinek vedených pod sbírkovými čísly CCDM 3300-3349 a dále pak CCDM 3300-3305.
Czech name
Založení kvasové sbírky mikroorganismů
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40401 - Agricultural biotechnology and food biotechnology
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910024" target="_blank" >QK1910024: Utilization of enzyme and probiotics potential of micro-organisms to develop new and improve the quality and durability of existing dairy and bakery products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2021
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů