Enrichment of gene pool including lactic acid bacteria and yeast with antifungal activity
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F22%3AN0000098" target="_blank" >RIV/26722861:_____/22:N0000098 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://ccdm.cz/?dtb=ccdbc-plisne" target="_blank" >https://ccdm.cz/?dtb=ccdbc-plisne</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Rozšíření genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek s prokázanou antifungální aktivitou (2022).
Original language description
Genofond sbírky CCDM byl rozšířen o kmeny bakterií a kvasinek s deklarovanou antifungální aktivitou. Citace: Kavková M, Dráb V., Cihlář J., Bazalová O., Rosová A.: Soubor fungálních kontaminantů způsobujících vady mléčných a pekařských výrobků (2022)
Czech name
Rozšíření genofondu bakterií mléčného kvašení a kvasinek s prokázanou antifungální aktivitou (2022).
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910036" target="_blank" >QK1910036: Utilization of various metabolites of wild strains of lactic acid bacteria and yeasts to suppress the occurrence of undesirable fungal contaminants and to prolong the shelf life of dairy and bakery products.</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2022
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů