Workshop for the professional community V – concluding. The influence of reformulation on the shelf-life and physiochemical characteristics of dairy products
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000051" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000051 - isvavai.cz</a>
Alternative codes found
RIV/60461373:22330/23:43928427
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Workshop pro odbornou veřejnost V – závěrečný. Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti mléčných výrobků
Original language description
Hlavními tématy workshopu byly současné trendy v reformulaci mléčných výrobků v České republice a experimentální výsledky týkající se sýrů s reformulovaným obsahem soli z hlediska jejich trvanlivosti a mikrobiologických, fyzikálně-chemických, senzorických, reologických a olfaktometrických vlastností. Součástí workshopu byla také ochutnávka sýrů s různým obsahem soli
Czech name
Workshop pro odbornou veřejnost V – závěrečný. Vliv reformulace na trvanlivost a fyzikálně chemické vlastnosti mléčných výrobků
Czech description
—
Classification
Type
W - Workshop organization
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Event location
PK ČR Praha a on-line
Event country
CZ - CZECH REPUBLIC
Event starting date
—
Event ending date
—
Total number of attendees
12
Foreign attendee count
—
Type of event by attendee nationality
CST - Celostátní akce