Czech guild standards of selected cheeses with reformulated salt content
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000080" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000080 - isvavai.cz</a>
Result on the web
<a href="https://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710" target="_blank" >https://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710</a>
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
České cechovní normy vybraných sýrů s reformulovaným obsahem soli
Original language description
Byly vypracovány návrhy cechovních norem pro potřeby Potravinářské komory ČR týkající se vybraných typů sýrů s reformulovaným obsahem soli. Konkrétně se jednalo o neochucený bílý sýr, neochucený čerstvý sýr, sýr eidamského typu a sýr s plísní uvnitř hmoty. Popsáno bylo jejich surovinové složení, postup výroby, senzorické vlastnosti a rozhodčí analytické metody. Citace: Němečková I., Trešlová Š.: České cechovní normy vybraných sýrů s reformulovaným obsahem soli. Prosinec 2023. Dostupné online https://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710
Czech name
České cechovní normy vybraných sýrů s reformulovaným obsahem soli
Czech description
—
Classification
Type
O - Miscellaneous
CEP classification
—
OECD FORD branch
40500 - Other agricultural sciences
Result continuities
Project
<a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>
Continuities
P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)
Others
Publication year
2023
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů