All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Czech guild standards of selected cheeses with reformulated salt content

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26722861%3A_____%2F23%3AN0000080" target="_blank" >RIV/26722861:_____/23:N0000080 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

    <a href="https://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710" target="_blank" >https://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710</a>

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    České cechovní normy vybraných sýrů s reformulovaným obsahem soli

  • Original language description

    Byly vypracovány návrhy cechovních norem pro potřeby Potravinářské komory ČR týkající se vybraných typů sýrů s reformulovaným obsahem soli. Konkrétně se jednalo o neochucený bílý sýr, neochucený čerstvý sýr, sýr eidamského typu a sýr s plísní uvnitř hmoty. Popsáno bylo jejich surovinové složení, postup výroby, senzorické vlastnosti a rozhodčí analytické metody. Citace: Němečková I., Trešlová Š.: České cechovní normy vybraných sýrů s reformulovaným obsahem soli. Prosinec 2023. Dostupné online https://ukp.vscht.cz/veda-a-vyzkum/granty/45706/45710

  • Czech name

    České cechovní normy vybraných sýrů s reformulovaným obsahem soli

  • Czech description

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

  • OECD FORD branch

    40500 - Other agricultural sciences

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/QK1910100" target="_blank" >QK1910100: Impact of reformulation on the shelf-life and physical and chemical properties of food products</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)

Others

  • Publication year

    2023

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů