All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

Evalutation of effect of extensive fattening system in cattle on cooking loss in aging beef

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F09%3A%230000244" target="_blank" >RIV/26788462:_____/09:#0000244 - isvavai.cz</a>

  • Alternative codes found

    RIV/49608851:_____/09:#0000318

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání

  • Original language description

    Příspěvek na konferenci Den Masa, Praha 24.11. 2009:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5. V příspěvku je představeno hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentální uspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty.

  • Czech name

    Hodnocení efektu extenzivního výkrmu skotu na ztrátu vody hovězího masa během zrání

  • Czech description

    Příspěvek na konferenci Den Masa, Praha 24.11. 2009:33-36. ISBN 978-80-213-2005-5. V příspěvku je představeno hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentální uspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty.

Classification

  • Type

    O - Miscellaneous

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

    <a href="/en/project/2B08037" target="_blank" >2B08037: Biotechnological methods for innovations of manufacturing and consumerist quality evaluation of beef as source of an animal proteins.</a><br>

  • Continuities

    P - Projekt vyzkumu a vyvoje financovany z verejnych zdroju (s odkazem do CEP)<br>Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2009

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů