Non-linear mixed effects model for statistical analyse of differences in cooking loss in aging.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F62156489%3A43210%2F09%3A00147079" target="_blank" >RIV/62156489:43210/09:00147079 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Hodnocení efektu extenzivního výkrmu na ztrátu vody hovězího masa během zrání
Original language description
Cílem našeho příspěvku je představit hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentálníuspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty.
Czech name
Hodnocení efektu extenzivního výkrmu na ztrátu vody hovězího masa během zrání
Czech description
Cílem našeho příspěvku je představit hodnocení experimentu, kde se studoval vliv pohlaví, způsobu výkrmu a dalších vlivů na ztrátu vody varem v závislosti na době zrání ve vakuu u hovězího masa. Závislost vykazovala nelineární charakter a experimentálníuspořádání vyžadovalo použití modelů se smíšenými efekty.
Classification
Type
D - Article in proceedings
CEP classification
GG - Zootechnics
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2009
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Article name in the collection
Den masa 2009
ISBN
978-80-213-2005-5
ISSN
—
e-ISSN
—
Number of pages
4
Pages from-to
—
Publisher name
Katedra speciální zootechniky
Place of publication
ČZU v Praze
Event location
ČZU v Praze
Event date
Jan 1, 2009
Type of event by nationality
CST - Celostátní akce
UT code for WoS article
—