The procedure of deep freezing of pilot milk samples for result stability control of milk composition analyses and their longterm expiration.
The result's identifiers
Result code in IS VaVaI
<a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000446" target="_blank" >RIV/26788462:_____/10:#0000446 - isvavai.cz</a>
Result on the web
—
DOI - Digital Object Identifier
—
Alternative languages
Result language
čeština
Original language name
Postup hlubokého zamrazování pilotních vzorků pro kontrolu stability výsledků analýz složení mléka a jejich dlouhou expiraci.
Original language description
Uplatněná certifikovaná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu hlubokého zmrazování pilotních vzorků syrového mléka pro kontrolu stability analytických výsledků obsahu tuku, obsahu bílkovin, obsahu laktózy, koncentrace močoviny a počtu somatických buněk; postupu dlouhodobé kontroly stability výsledků s ohledem na určení referenční hodnoty. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení analýz mléka v laboratořích kontrolymléčné užitkovosti a kvality mléka. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.
Czech name
Postup hlubokého zamrazování pilotních vzorků pro kontrolu stability výsledků analýz složení mléka a jejich dlouhou expiraci.
Czech description
Uplatněná certifikovaná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu hlubokého zmrazování pilotních vzorků syrového mléka pro kontrolu stability analytických výsledků obsahu tuku, obsahu bílkovin, obsahu laktózy, koncentrace močoviny a počtu somatických buněk; postupu dlouhodobé kontroly stability výsledků s ohledem na určení referenční hodnoty. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení analýz mléka v laboratořích kontrolymléčné užitkovosti a kvality mléka. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.
Classification
Type
N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body
CEP classification
GM - Food industry
OECD FORD branch
—
Result continuities
Project
—
Continuities
Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)
Others
Publication year
2010
Confidentiality
S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů
Data specific for result type
Internal product ID
J08/10
Regulation ID
—
Technical parameters
Číslo udělené certifikace: 7057/2010-ČPI. Certifikační orgán: Česká plemenářská inspekce. Datum certifikace: 27. 9. 2010.
Economical parameters
Je součástí kontroly kvality mléka. Může tvořit podíl do 10 % efektu ve smyslu zajištění prevence mlékařských rizik, tedy redukce běžných ztrát způsobených chybnou informací, které mohou tvořit podle odhadů značné obchodní ztráty.
Certification body designation
Česká plemenářská inspekce, Štěpánská 63, 110 00 Praha 1
Date of certification
—
Method of use
C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů