All

What are you looking for?

All
Projects
Results
Organizations

Quick search

  • Projects supported by TA ČR
  • Excellent projects
  • Projects with the highest public support
  • Current projects

Smart search

  • That is how I find a specific +word
  • That is how I leave the -word out of the results
  • “That is how I can find the whole phrase”

The procedure of deep freezing of pilot milk samples for result stability control of milk composition analyses and their longterm expiration.

The result's identifiers

  • Result code in IS VaVaI

    <a href="https://www.isvavai.cz/riv?ss=detail&h=RIV%2F26788462%3A_____%2F10%3A%230000446" target="_blank" >RIV/26788462:_____/10:#0000446 - isvavai.cz</a>

  • Result on the web

  • DOI - Digital Object Identifier

Alternative languages

  • Result language

    čeština

  • Original language name

    Postup hlubokého zamrazování pilotních vzorků pro kontrolu stability výsledků analýz složení mléka a jejich dlouhou expiraci.

  • Original language description

    Uplatněná certifikovaná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu hlubokého zmrazování pilotních vzorků syrového mléka pro kontrolu stability analytických výsledků obsahu tuku, obsahu bílkovin, obsahu laktózy, koncentrace močoviny a počtu somatických buněk; postupu dlouhodobé kontroly stability výsledků s ohledem na určení referenční hodnoty. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení analýz mléka v laboratořích kontrolymléčné užitkovosti a kvality mléka. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.

  • Czech name

    Postup hlubokého zamrazování pilotních vzorků pro kontrolu stability výsledků analýz složení mléka a jejich dlouhou expiraci.

  • Czech description

    Uplatněná certifikovaná metodika je zaměřena na objasnění provádění: postupu hlubokého zmrazování pilotních vzorků syrového mléka pro kontrolu stability analytických výsledků obsahu tuku, obsahu bílkovin, obsahu laktózy, koncentrace močoviny a počtu somatických buněk; postupu dlouhodobé kontroly stability výsledků s ohledem na určení referenční hodnoty. Uplatněná metodika podává informace o konkrétních návrzích a metodách efektivnějších a efektnějších postupů řízení analýz mléka v laboratořích kontrolymléčné užitkovosti a kvality mléka. Jsou popsány interpretační metody k navrženým postupům.

Classification

  • Type

    N<sub>metC</sub> - Methodology certified by the authorised body

  • CEP classification

    GM - Food industry

  • OECD FORD branch

Result continuities

  • Project

  • Continuities

    Z - Vyzkumny zamer (s odkazem do CEZ)

Others

  • Publication year

    2010

  • Confidentiality

    S - Úplné a pravdivé údaje o projektu nepodléhají ochraně podle zvláštních právních předpisů

Data specific for result type

  • Internal product ID

    J08/10

  • Regulation ID

  • Technical parameters

    Číslo udělené certifikace: 7057/2010-ČPI. Certifikační orgán: Česká plemenářská inspekce. Datum certifikace: 27. 9. 2010.

  • Economical parameters

    Je součástí kontroly kvality mléka. Může tvořit podíl do 10 % efektu ve smyslu zajištění prevence mlékařských rizik, tedy redukce běžných ztrát způsobených chybnou informací, které mohou tvořit podle odhadů značné obchodní ztráty.

  • Certification body designation

    Česká plemenářská inspekce, Štěpánská 63, 110 00 Praha 1

  • Date of certification

  • Method of use

    C - Výsledek je využíván bez omezení okruhu uživatelů